Pag nr 1
Tilul Vantul Este Arestat:Incepand de ieri Sorin Ovidiu Vantu a fost retinut.Pana cand, nu poate sa stie inca nimeni.Poate ca pana trece criza...Poate ca pana cand cei de la guvern se vor opri din "a fura".Motivele arestarii chiar nu mai conteaza...Se spune ceva despre "favorizarea infractorului", doar ca motivul adevarat este...
Pagina nr 2:
Titul:Madalina Manole si ramas bun de la parinti printul video
Mădălina şi-a luat rămas bun de la părinţi, soţ şi admiratori în mesajul video prezentat în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV. Bebe Mihu şi Maria Dragomiroiu au vorbit despre prietena lor. Vedeţi ultima imagine!
"Este prima oară în viaţa mea când îmi pare rău că sunt în emisiune şi vorbesc despre prietena mea. Mi-e greu. Pe mine m-a atins extraordinar această tragedie, pentru că Mădălina a fost ca sora mea. Aproape 20 de ani am fost zi de zi împreună. Ne-am trăit o parte din viaţă împreună”, a început să povestească Maria Dragomiroiu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.
Pagina nr.3
Titlul:Limuzinele valoroase stau in parcarea Politiei
Iarba creşte printre zecile de automobile de lux confiscate de poliţiştii timişeni şi depozitate într-o parcare care seamănă cu un cimitir de masini
Pagina nr.4
Titlul:Nicolas Sarkozy va vorbi cu Papa Benedict problema romilor
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy se va întâlni cu Papa Benedict al XVI-lea, cu are va purta discuţii pe tema romilor şi a expulzării acestora din Paris
Pagina Nr.4
Titlul:Inna a fenomit franta cu noua sau hit
"Fenomenul dance al anului 2010", "Mica bombă venită din ţările de est", "Regina muzicii dance" - acestea sunt două dintre titlurile atribuite artistei românce Inna. După ce a cucerit Polonia, Ungaria, Spania şi Marea Britanie, a venit rândul Franţei.
Pagina nr.5
Titlul:Stan si Bran actori inaite de a se fi intalnit
LUNI, 13 SEPTEMBRIE Primul DVD din colecţia „Cascadorii râsului“ va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 11,99 lei. Un box special pentru depozitarea filmelor va fi oferit gratuit, odată cu primul volum al colecţiei „Stan şi Bran“.
Aceasta a fost revista saptamani de pe 10 septembrei 2010 Va rugam sa lasati comentari
Va multumim!